Om Karmalog

Så langt tilbage som jeg husker, har jeg altid set ind i dette ingenting, og formået at komme tilbage med et glimt af ingenting. Ingenting i kraft af at det ikke er et objekt, måske alting, netop fordi ingenting har potentiale til at blive alting.

“Min rejse er blot een af mange. Og din rejse er blot een af endu flere. Jo flere rejser vi gør sammen, giver os nye måder at se ting på.” – Paragate

Karmalog konceptet er udvirket af Paragate, der gennem hele livet har søgt udfordringerne i livet, blevet snøret af den materielle virkelighed og forledt ud i alle afkroge af sindets vildledninger. Mange prøvelser og lidelse, men taget kampen op og søgt viden og indre indsigt. en søgen efter – det – i hele verden.

Spurgt, Rinpoche, psykiatere, psykologer, åndelige vejledere, rishis, tibetanske munke, kloge mennesker, almindelige mennesker og spurgt sig selv.

Pludselig står – det – lysende foran een. Du har altid været – det – men oftest identificeret sig med den anden. Pludselig ser du og jeg vejen og hvorledes vi er med os selv. Vi begynder at se helheden i eksistensen og vores væren.

Så at være med sig selv i alle dele af ens krop, sind og sjæl, bevirker vi ikke længere behøver at bede om noget eller ønske noget. Vi  finder os selv og samtidig åbner vore kroppe, sind og sjæl op for hele universet.

Har din søgen været lang, beder du ikke om syndsforladelse. Du behøver at bede om, at det kommer til dig; For Selvet er dit allestedsnærværende; Og at alt hvad du skal gøre er at forbedre din viden. Og realisere det indefra.

Væren

I aktionen ml. væren og materiel virkelighed opstår handlinger, som spejlinger af sindets og jegets virke i kroppen og dermed handlingsfeltet. Det er i dette brændpunkt vi oftest møder mennesker, og oftest her vi bliver ført ud i alle sindets vildledninger.

Videns principper

Jeg har gennem vediske principper søgt at udlede essentielle værdier i livet og derfor er Karmalog opbygget efter vediske principper. Den vediske tradition er opbygget således, den skelner mellem materiel virkelighed og åndelig væren, og formår at se sammenhængen i denne dualitet. For mig at se er det den ultimative frihed.
Læs mere
relax